Cannabis olie

Cannabisolie is een stof die wordt verkregen uit de cannabisplant. Al onze CBD-producten bevatten minder dan het wettelijke maximum van 0,04% THC. In tegenstelling tot sterke THC heeft onze cannabisolie geen psychoactieve bijwerkingen. Bij ons koopt u alleen hoogwaardige cannabisolie.

Cannabisolie

Cannabisolie is een stof die wordt verkregen uit de cannabisplant. Al onze CBD-producten bevatten minder dan het wettelijke maximum van 0,04% THC. In tegenstelling tot sterke THC heeft onze CBD-olie geen psychoactieve bijwerkingen. Deze olie wordt ook wel hennepolie of CBD-olie genoemd. Er zijn veel andere namen die per ongeluk worden verward met onze beoogde CBD-olie. De olie die we verkopen op Cannalin.de.

Cannabisolie kopen

Cannabisolie kopen is tegenwoordig geen probleem. Het is legaal om de olie in Nederland en in de rest van Europa te kopen. De olie is gemaakt van organische hennepolie. De olie wordt gebruikt als een remedie. Onze cannabisolie werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en verzachtend. Er zijn verschillende manieren om deze olie aan te brengen. Bij ons kunt u CBD-oliedruppels kopen, maar ook CBD-oliecapsules. Koop cannabisolie altijd bij een betrouwbare leverancier. Cannalin biedt alleen cannabisolie van hoge kwaliteit. Lees meer over Cannalin.

Cannabisolie druppels

Bij ons is het mogelijk om cannabisolie in een injectieflacon te kopen. Uit een fles kun je 260 druppels krijgen. Het wordt aanbevolen om de druppels onder de tong aan te brengen. Wanneer u de druppels voor het eerst gebruikt, gebruik dan niet te veel druppels, maar begin met een druppel onder de tong. Laat de olie 20 tot 30 seconden onder de tong. Daarna kunt u de olie doorslikken met water. Onze CBD-oliedruppels mogen alleen oraal worden gebruikt. De olie wordt opgenomen door het mondslijmvlies. Hoeveel druppels u nodig heeft, verschilt per persoon en hangt ook af van het cannabidiol-gehalte.